Website Peulenschil

Opgeleverd op 24 juli 2018

Peulenschil is een restaurantconcept in Groningen speciaal voor vegans. Klanten kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan lekkere vegan gerechten. Het idee, betaal per 100 gram en schep zoveel op als je wil. Eye Entertainment hielp Peulenschil met het ontwerp van hun nieuwe website.

Ambachtelijk en kleurrijk, dat is Peulenschil

Voor het ontwerp van de website hebben we gekeken naar de kernwaarden van het bedrijf. Uniek, ambachtelijk, lekker, gezond en kleurrijk. Deze setting hebben we vertaald naar een website waar de kleuren vanaf spatten. De ambacht en smakelijkheid van de gerechten moest voorop staan. Het resultaat is een website die een mooi verhaal verteld over het bedrijf, maar tegelijkertijd goed vindbaar is voor zoekmachines en genoeg speelse elementen bevat.

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Tijdens het ontwerpen van de website hebben we natuurlijk sterk rekening gehouden met de vindbaarheid in zoekmachines als Google.

Een belangrijk onderdeel van de zoekmachine-optimalisatie is de daadwerkelijke inhoud van de teksten. Maar ook de opbouw zorgt ervoor of een website goed geindexeert wordt of niet. Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en genoeg tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

WordPress en Woocommerce

Voor de techniek is gekozen voor WordPress en Woocommerce. WordPress omdat je via dit CMS makkelijk zelf teksten en foto’s kan toevoegen en wijzigen en Woocommerce voor de afhandeling van bestellingen en online weergave van gerechten. We zorgen graag voor de beste klantbeleving en hebben daarom gekozen voor enkele maatwerkopossingen.

Over de samenwerking

Bedankt dat jullie ons idee zo hebben kunnen vertalen naar een digitaal 'verhaal'. De uitstraling past perfect bij wat we voor ogen hadden.

Ricardo - Eigenaar

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Ontwerp website MountainIT

lees verder

Ontwerp website Wineble

lees verder

Website Ondernemerslatijn

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact