Tandartspraktijk Kooistra

Opgeleverd op 21 september 2017

In de tijd van moderne tandheelkunde is informatie over tandheelkundige mogelijkheden van groot belang voor het maken van de juiste keuze van een behandeling voor je gebit. Tandartspraktijk Kooistra in Groningen biedt een breed pakket aan zorg, en maken daarbij gebruik van de modernste technieken. Eye Entertainment ontwierp en ontwikkelde een moderne nieuwe huisstijl en website.

Ontwerp logo en website Tandartspraktijk Kooistra

In eerste instantie hebben we een stijlplan ontwikkeld voor de huisstijl. Welke lettyp(en) willen we gebruiken, welke vormen en welke kleuren. Vanuit deze basis zijn we begonnen met het ontwerpen van een logo. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan om de stijl door te trekken naar het ontwerp van de website. Zo komen de kleuren, lettertypes en vormen duidelijk terug in de rest van het ontwerp.

Webdesign, duidelijk en vriendelijk

Het bezoeken van een tandarts kan voor sommige mensen een grote drempel zijn. Daarom hebben we gebruiksvriendelijkheid en vertrouwdheid als uitgangspunt genomen.

We wilden een open stijl neerzetten waarbij bezoekers direct naar de juiste plekken gestuurd zouden worden. Bezoekers hebben op meerdere plekken de keuze om contact op te nemen of zich in te schrijven. Voor alleen zichzelf of het hele gezin.

Conversie en zoekmachine-optimalisatie

Belangrijk was om de conversie van de website op te voeren. Tandartspraktijk Kooistra heeft een doelstelling neergezet om 30% meer patiënten te realiseren. Om dit onder andere te realiseren hebben we op de website meerdere “call-to-action” blokken geïmplementeerd en hebben we de structuren zo zoekmachinevriendelijk mogelijk gemaakt. Hierdoor worden o.a. specialisaties van de tandarts sneller en beter geïndexeerd.

Over de samenwerking

Dunja Al-Daraaj - Praktijkmanager

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Website en Logo HerQs

lees verder

Website Ondernemerslatijn

lees verder

Website Het Behandelhuis

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact