Website Vimotion PT

Opgeleverd op 25 januari 2018

VIMOTION is een exclusieve personal training club in Enschede en Boekelo waar je alleen op afspraak kunt trainen met een van de top trainers. Super lekkere fitness sessies met je eigen trainer met op de achtergrond een lekkere ‘groove’ zorgen gegarandeerd voor een ‘sweat & smile’ op jouw gezicht!

De omgeving van de club is hip, industrieel, van al het benodigde trainingsmateriaal voorzien en daagt jou uit om hard te werken aan je fitheid en gezondheid.

Het Vimotion ontwerp

Voor het ontwerp van de website hebben we vooral gekeken naar de stijl van de sportschool. Speerpunten waren vooral om het gevoel van robuust en persoonlijk terug te laten komen. Voor de website hebben we gekozen voor stevige letterytpen, een zwart / wit stijl en een eenvoudige en duidelijkheid opzet. De combinatie hiervan moet de identiteit van de sportschool overbrengen naar de website.

Zoekmachine-optimalisatie

Naast het ontwerp en de ontwikkeling van de website hebben we ons bezig gehouden met die zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website.

Als handig hulpmiddel gebruiken we hiervoor Yoast. Ons doel was in eerste instantie om via organische optimalisatie de eerste pagina binnen Google te halen. Dit is inmiddels gelukt. Doormiddel van optimalisaties en uiteindelijk ook gebruik te maken van zoekmachine-advertenties (SEA), kunnen we het merk Vimotion Personal Training verder uitbouwen.

Over de samenwerking

De jongens van Eye Entertainment hebben weer geweldig werk afgeleverd. Bedankt!

Freek Lodeweges - Eigenaar

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Tandartspraktijk Kooistra

lees verder

Website Ondernemerslatijn

lees verder

Website Het Behandelhuis

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact