Terug naar overzicht

In het kort

VIMOTION is een exclusieve personal training club in Enschede en Boekelo waar je alleen op afspraak kunt trainen met een van de top trainers. Super lekkere fitness sessies met je eigen trainer met op de achtergrond een lekkere ‘groove’ zorgen gegarandeerd voor een ‘sweat & smile’ op jouw gezicht! De omgeving van de club is hip, industrieel, van al het benodigde trainingsmateriaal voorzien en daagt jou uit om hard te werken aan je fitheid en gezondheid.

Het Vimotion ontwerp

Voor het ontwerp van de website hebben we vooral gekeken naar de stijl van de sportschool. Speerpunten waren vooral om het gevoel van robuust en persoonlijk terug te laten komen. Voor de website hebben we gekozen voor stevige letterytpen, een zwart / wit stijl en een eenvoudige en duidelijkheid opzet. De combinatie hiervan moet de identiteit van de sportschool overbrengen naar de website.

Zoekmachine-optimalisatie

Naast het ontwerp en de ontwikkeling van de website hebben we ons bezig gehouden met die zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website. Als handig hulpmiddel gebruiken we hiervoor Yoast. Ons doel was in eerste instantie om via organische optimalisatie de eerste pagina binnen Google te halen. Dit is inmiddels gelukt. Doormiddel van optimalisaties en uiteindelijk ook gebruik te maken van zoekmachine-advertenties (SEA), kunnen we het merk Vimotion Personal Training verder uitbouwen.

Freek over de samenwerking

De jongens van Eye Entertainment hebben weer geweldig werk afgeleverd. Bedankt!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak