Terug naar overzicht

In het kort

Pagedal is een groot vakantiepark in Stadskanaal met een sportcentrum, plek voor conferenties, evenementen en buitenactiviteiten. Eye Entertainment heeft Pagedal geholpen met het ontwerp voor de website. Het doel? Alle mogelijkheden die het park biedt op een mooie manier presenteren.

De Stijlkeuze voor Pagedal

Omdat de stijl van de website in grote lijnen al wel was vastgelegd, konden we vrij concreet aan de slag met de stijlelementen die bekend waren. Omdat er veel verschillende informatie bekend was, was het eerste doel om een duidelijke structuur op te bouwen. Hiervoor is de site opgebouwd uit vier pilaren, namelijk: sport, adventure, events en vakantie.

Door deze vierdeling kunnen geïnteresseerden snel bij hun gewenste informatie komen, zonder te worden afgeleid door de overige content. Door middel van harde converterende kleuren hebben we onderscheid gemaakt tussen content en klikbare pagina-elementen.

Converteren voor meer klanten

Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een website. Het is ten slotte de bedoeling dat bezoekers -naast zich te informeren- ook daadwerkelijk over gaan tot actie en reserveringen plaatsen. In dit geval staat de content dus ook centraal in deze website. De fotografie en content worden hierdoor leidend, samen met een een converterende kleuren die passen bij de kleur van het onderwerp die terugkomen in belangrijke elementen als knoppen en banners.

Mobiel vriendelijk ontworpen

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet. Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

Ook een WordPress-website laten ontwerpen?

Wilt u ook graag een website laten ontwerpen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Niels over de samenwerking

Het was erg prettig samenwerken met Eye Entertainment. Korte lijnen en snel contact. Bedankt voor het meedenken en ontwerpen van onze nieuwe website!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak