Terug naar overzicht

In het kort

Vos mechanisatie is een bedrijf met een rijke traditie in de agrarische technische dienstverlening. Ze zijn al meer dan 94 jaar actief in Zevenhuizen en regio Groningen. Eye Entertainment hielp met het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website.

Overzichtelijke website met CMS

Het hoofddoel van Vos Mechanisatie was om de website eens grondig op te pakken, waardoor al hun producten en diensten overzichtelijk tentoongesteld zouden worden voor de bezoeker. De bestaande huisstijl moest geïntegreerd worden in de nieuwe website.

Het resultaat is dat we een mooie zelf te beheren website hebben gemaakt die een duidelijk verhaal verteld. Wie zijn ze en wat doen ze, gecombineerd met speelse elementen uit de branche. Daarnaast hebben we een afdeling speciaal voor de verkoop en verhuur van machines ontwikkeld.

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Tijdens het ontwerpen van de pagina hebben we sterk rekening gehouden met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website.

Uiteraard is een belangrijk onderdeel van de SEO de daadwerkelijke inhoud van de teksten. Ook de opbouw zorgt ervoor dat een website goed wordt geindexeert of niet. Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en voldoende tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

Verkoop en verhuur van machines

Naast de reguliere werkzaamheden in de werkplaats, de winkel en op het land verhuurd Vos machines aan haar klanten. In de oude situatie was dit proces nauwelijks gedigitaliseerd. Inmiddels hebben we een verhuur-module ontwikkeld waarbij alle verhuren via de website lopen. Wanneer iemand geïnteresseerd is, krijgt de werkplaats automatisch een bericht over welke machine gereedgemaakt moet worden.

Henk over de samenwerking

We hebben inmiddels erg veel positieve reacties van (nieuwe) klanten binnengekregen over de site. Overzichtelijk, duidelijk en snel. Ontzettend bedankt!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak