Website Vos Mechanisatie

Opgeleverd op 1 maart 2019

Vos mechanisatie is een bedrijf met een rijke traditie in de agrarische technische dienstverlening. Ze zijn al meer dan 94 jaar actief in Zevenhuizen en regio Groningen. Eye Entertainment hielp met het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website.

Overzichtelijke website met CMS

Het hoofddoel van Vos Mechanisatie was om de website eens grondig op te pakken, waardoor al hun producten en diensten overzichtelijk tentoongesteld zouden worden voor de bezoeker. De bestaande huisstijl moest geïntegreerd worden in de nieuwe website.

Het resultaat is dat we een mooie zelf te beheren website hebben gemaakt die een duidelijk verhaal verteld. Wie zijn ze en wat doen ze, gecombineerd met speelse elementen uit de branche. Daarnaast hebben we een afdeling speciaal voor de verkoop en verhuur van machines ontwikkeld.

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Tijdens het ontwerpen van de pagina hebben we sterk rekening gehouden met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website.

Uiteraard is een belangrijk onderdeel van de SEO de daadwerkelijke inhoud van de teksten. Ook de opbouw zorgt ervoor dat een website goed wordt geindexeert of niet.

Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en voldoende tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

Verkoop en verhuur van machines

Naast de reguliere werkzaamheden in de werkplaats, de winkel en op het land verhuurd Vos machines aan haar klanten. In de oude situatie was dit proces nauwelijks gedigitaliseerd. Inmiddels hebben we een verhuur-module ontwikkeld waarbij alle verhuren via de website lopen. Wanneer iemand geïnteresseerd is, krijgt de werkplaats automatisch een bericht over welke machine gereedgemaakt moet worden.

Over de samenwerking

We hebben inmiddels erg veel positieve reacties van (nieuwe) klanten binnengekregen over de site. Overzichtelijk, duidelijk en snel. Ontzettend bedankt!

Henk Vos - Eigenaar

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Ontwerp website MountainIT

lees verder

Ontwerp website Wineble

lees verder

Ontwerp website AndCode

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact