Terug naar overzicht

In het kort

Verenfabriek Globe is al ruim 40 jaar een toonaangevende toeleverancier op het gebied van technische veren en draadproducten. Onlangs heeft Globe fors geïnvesteerd in de plaatsing van zonnepanelen. Eye Entertainment hielp bij de ontwikkeling van een energiemeter en de presentatie van de opbrengsten in de fabriekshal.

Maatwerk ontwikkeling energiemeter.

Voor de ontwikkeling van het systeem hebben we 2 verschillende databronnen moeten combineren. Enerzijds de gegevens van de zonnepanelen en anderzijds de gegevens voor het energieverbruik van de verenfabriek. Aan de hand van deze gegevens hebben we realtime vergelijkingen kunnen maken tussen de opbrengsten en verbruiken. Deze data is vervolgens in een web app opgenomen om tot een mooie presentatie te komen.

Presentatie in web app

Doordat we de gegevens in een web app gepresenteerd hebben, zijn medewerkers van Globe niet alleen gebonden aan het presentatiescherm in de fabriekshal. We hebben het systeem dermate responsive gebouwd dat deze direct inzichtelijk zijn via smartphones en tablets.

Integratie van huisstijl

Omdat het systeem direct ook als marketingtool fungeert, hebben we de huisstijl van Verenfabriek Globe geïntegreerd. Hierdoor is het systeem niet alleen geschikt voor intern gebruik, maar kan deze ook als uithangbord aan derden gepresenteerd worden.

Mathijs over de samenwerking

We zijn ontzettend blij met de uitwerking van de energiemeter. We hebben fors geïnvesteerd in zonne-energie en dit is een mooie manier om het te tonen.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak