Energiemeter Globe Veren

Opgeleverd op 14 april 2018

Verenfabriek Globe is al ruim 40 jaar een toonaangevende toeleverancier op het gebied van technische veren en draadproducten. Onlangs heeft Globe fors geïnvesteerd in de plaatsing van zonnepanelen. Eye Entertainment hielp bij de ontwikkeling van een energiemeter en de presentatie van de opbrengsten in de fabriekshal.

Maatwerk ontwikkeling energiemeter.

Voor de ontwikkeling van het systeem hebben we 2 verschillende databronnen moeten combineren. Enerzijds de gegevens van de zonnepanelen en anderzijds de gegevens voor het energieverbruik van de verenfabriek. Aan de hand van deze gegevens hebben we realtime vergelijkingen kunnen maken tussen de opbrengsten en verbruiken. Deze data is vervolgens in een web app opgenomen om tot een mooie presentatie te komen.

Presentatie in web app

Doordat we de gegevens in een web app gepresenteerd hebben, zijn medewerkers van Globe niet alleen gebonden aan het presentatiescherm in de fabriekshal. We hebben het systeem dermate responsive gebouwd dat deze direct inzichtelijk zijn via smartphones en tablets.

Integratie van huisstijl

Omdat het systeem direct ook als marketingtool fungeert, hebben we de huisstijl van Verenfabriek Globe geïntegreerd. Hierdoor is het systeem niet alleen geschikt voor intern gebruik, maar kan deze ook als uithangbord aan derden gepresenteerd worden.

Over de samenwerking

We zijn ontzettend blij met de uitwerking van de energiemeter. We hebben fors geïnvesteerd in zonne-energie en dit is een mooie manier om het te tonen.

Mathijs van Engelen - Projectmanager

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Energiemeter Albert Heijn

lees verder

Energiemeter Energiewacht

lees verder

UI / UX Energiemeter Woonborg

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact