Terug naar overzicht

In het kort

Het wordt tijd dat jij als wijnliefhebber zelf kunt ontdekken welke wijn je lekker vindt. Niet op basis van het advies van de slijter, een rating in een app of de prijs, maar op basis van jouw smaak. En die ontwikkel je door te proeven, proeven en nog eens proeven. Wij ontwierpen de website voor Tasty Grapes. Onze partner van Creative Circle namen de ontwikkeling voor hun rekening.

Stap 1; het maken van een wireframe (schets)

Voordat we zijn begonnen om de website in een mooi grafisch jasje (UI) te gieten, zijn we begonnen met het uittekenen van een wireframe. In ons ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de website gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt. Dit hebben we gedaan voor alle pagina’s die in de website te bezoeken zijn. Zodoende hadden we de flow van de bezoeker in een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet. Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

UI & UX Design

Nu de wireframe van Tasty Grapes is gemaakt zijn we gaan beginnen met de grafische invulling van de website. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Bezoekers moeten eenvoudig de informatie vinden die voor hen interessant is. En uiteraard moet het geheel ook op een visueel aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Voor Tasty Grapes betekende dit dat er frisse kleuren en fotografie gebruikt moest gaan worden. De producten moesten op een mooie manier gepresenteerd worden.

Ook een website laten ontwerpen?

Wilt u ook graag een website laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Danny over de samenwerking

We zijn erg tevreden over het vernieuwde ontwerp van Tasty Grapes. Het sluit perfect aan bij de nieuwe visuele identiteit van het merk. Dank!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug