UI Design Buurtcamping

Opgeleverd op 11 juli 2019

In het laatste weekend van juli 2019 vindt de eerste editie van De Buurtcamping in Leeuwarden plaats. De Buurtcamping is een driedaagse camping midden in het Abbingapark van Leeuwarden. Het concept: Een derde van de campingplekken is voor vrijwilligers, een derde voor betalende kampeerders en een derde voor de minima. Eye Entertainment maakte het UI Design van de campingmap en reclamemateriaal.

Een belangrijk doel van De Buurtcamping is om de minima te helpen met het uitbreden van hun netwerk en het opdoen van zelfvertrouwen. Zo hopen de initiatiefnemers hun steentje bij te dragen aan een verbonden en inclusief Leeuwarden, waarbij vooral wordt gefocussed op de wijk Huizem-Oost.

Wireframe

Voordat we gingen starten met de User Interface (UI) van de kaart zijn we begonnen met het schetsen van de locatie. Wat komt waar en welke elementen zijn belangrijk om weer te geven. Zodoende konden we gemakkelijk aanpassingen doorvoeren waar nodig.

UI Design

Nu het wireframe en dus de bouwtekening is gemaakt, konden we beginnen met de daadwerkelijke invulling van de kaart. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Voor de kaart hebben gebruik gemaakt van een speels isometrisch karakter. De Buurtcamping staat voor vrijheid en samenbrengen. Door het speelse karakter probeerden we hier aan bij te dragen.

Ook User Interface (UI) laten ontwerpen?

Wilt u ook graag een gebruikersinterface laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Over de samenwerking

Hier moet nog een tekst komen

Esther Jansen - Campingbeheerder

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

UI / UX Sales Tool Toyota

lees verder

Magento Shop Beach Wagon

lees verder

Magento Shop Napz

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact