Terug naar overzicht

In het kort

In het laatste weekend van juli 2019 vindt de eerste editie van De Buurtcamping in Leeuwarden plaats. De Buurtcamping is een driedaagse camping midden in het Abbingapark van Leeuwarden. Het concept: Een derde van de campingplekken is voor vrijwilligers, een derde voor betalende kampeerders en een derde voor de minima. Eye Entertainment maakte het UI Design van de campingmap en reclamemateriaal.

Een belangrijk doel van De Buurtcamping is om de minima te helpen met het uitbreden van hun netwerk en het opdoen van zelfvertrouwen. Zo hopen de initiatiefnemers hun steentje bij te dragen aan een verbonden en inclusief Leeuwarden, waarbij vooral wordt gefocussed op de wijk Huizem-Oost.

Wireframe

Voordat we gingen starten met de User Interface (UI) van de kaart zijn we begonnen met het schetsen van de locatie. Wat komt waar en welke elementen zijn belangrijk om weer te geven. Zodoende konden we gemakkelijk aanpassingen doorvoeren waar nodig.

UI Design

Nu het wireframe en dus de bouwtekening is gemaakt, konden we beginnen met de daadwerkelijke invulling van de kaart. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Voor de kaart hebben gebruik gemaakt van een speels isometrisch karakter. De Buurtcamping staat voor vrijheid en samenbrengen. Door het speelse karakter probeerden we hier aan bij te dragen.

Ook User Interface (UI) laten ontwerpen?

Wilt u ook graag een gebruikersinterface laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Esther over de samenwerking

Ik ben echt heel blij met het resultaat. Het is een overzichtelijke en speelse kaart geworden die past bij onze stijl.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Illustraties

Soms heeft een ontwerp net even meer een eigen smoel of karakter nodig. Illustraties geven processen meer duidelijkheid en je ontwerp meer persoonlijkheid.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak