Website Bootservice Groningen

Opgeleverd op 20 februari 2018

Bootservice Groningen is dé watersport-specialist uit Groningen. Bootservice Groningen heeft een grote en mooie werkplaats voor reparaties, onderhoud en aanpassingen aan boten, en tevens een grote haven en loods voor binnen- en buiten stalling.

Bootservice Groningen is een allround reparatiebedrijf in de ruimste zin van het woord. Met meer dan 20 jaar ervaring in de watersporttechniek kun je bij ze terecht voor de meest uitlopende zaken.

Converterend, duidelijk en vriendelijk ontwerp

Voor het ontwerp van de website hebben we gekozen voor een duidelijk en vriendelijk ontwerp. Omdat het logo reeds was ontworpen, hebben we de kleurstelling en vormen hiervan overgenomen. De hoofddoelen van de website zijn het informeren van de bezoekers en het converteren naar een contactmoment. Op verschillende plekken in de website hebben we zogenaamde call to action elementen ingebouwd. Zodoende kunnen we via een natuurlijke weg de bezoeker naar de juiste plek delegeren.

Bootservice Groningen mobiel vriendelijk

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard geoptimaliseerd voor mobile. Dit levert voor de bezoeker een

betere gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

SEO, zoekmachine optimalisatie

Naast de mobiele optimalisatie – het ontwerp en de ontwikkeling van de website – hebben we ons bezig gehouden met die zoekmachine-optimalisatie (SEO) van Bootservice Groningen. Als hulpmiddel hebben we hier onder andere Yoast voor gebruikt. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier de content per pagina optimaliseren voor de beste organische zoekresultaten. Het resultaat? Beter vindbaar in Google en daarmee ook een streepje voor op de concurrentie.

Voor een mooier resultaat in de Google zoekresultaten hebben we Bootservice Groningen geholpen met het inrichten van de Google Bedrijfspagina. Hierdoor zien potentiële klanten direct in de Google-resultaten relevante zaken als locatie, openingstijden, recensies en contactgegevens.

Over de samenwerking

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van de website. Gebruikersvriendelijker en mooier. Hij had een nieuwe lik verf nodig en die heeft ie zeker gekregen!

Heiko van Delden - Eigenaar

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Website Vimotion PT

lees verder

Tandartspraktijk Kooistra

lees verder

Website Het Behandelhuis

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact