Terug naar overzicht

In het kort

Bootservice Groningen is dé watersport-specialist uit Groningen. Bootservice Groningen heeft een grote en mooie werkplaats voor reparaties, onderhoud en aanpassingen aan boten, en tevens een grote haven en loods voor binnen- en buiten stalling. Bootservice Groningen is een allround reparatiebedrijf in de ruimste zin van het woord. Met meer dan 20 jaar ervaring in de watersporttechniek kun je bij ze terecht voor de meest uitlopende zaken.

Converterend, duidelijk en vriendelijk ontwerp

Voor het ontwerp van de website hebben we gekozen voor een duidelijk en vriendelijk ontwerp. Omdat het logo reeds was ontworpen, hebben we de kleurstelling en vormen hiervan overgenomen. De hoofddoelen van de website zijn het informeren van de bezoekers en het converteren naar een contactmoment. Op verschillende plekken in de website hebben we zogenaamde call to action elementen ingebouwd. Zodoende kunnen we via een natuurlijke weg de bezoeker naar de juiste plek delegeren.

Bootservice Groningen mobiel vriendelijk

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard geoptimaliseerd voor mobile. Dit levert voor de bezoeker een betere gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

SEO, zoekmachine optimalisatie

Naast de mobiele optimalisatie – het ontwerp en de ontwikkeling van de website – hebben we ons bezig gehouden met die zoekmachine-optimalisatie (SEO) van Bootservice Groningen. Als hulpmiddel hebben we hier onder andere Yoast voor gebruikt. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier de content per pagina optimaliseren voor de beste organische zoekresultaten. Het resultaat? Beter vindbaar in Google en daarmee ook een streepje voor op de concurrentie.

Voor een mooier resultaat in de Google zoekresultaten hebben we Bootservice Groningen geholpen met het inrichten van de Google Bedrijfspagina. Hierdoor zien potentiële klanten direct in de Google-resultaten relevante zaken als locatie, openingstijden, recensies en contactgegevens.

Heiko over de samenwerking

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van de website. Gebruikersvriendelijker en mooier. Hij had een nieuwe lik verf nodig en die heeft ie zeker gekregen!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak