Website en Logo HerQs

Opgeleverd op 15 juni 2017

HerQs is een verzamelmerk voor verschillende ‘smart-producten’ die beschikken over een koppeling met smartphones. Deze zomer wil HerQs haar eerste product lanceren. De EasyBBQ thermometer. Een smart thermometer die op afstand kan uitlezen of het vlees op je barbecue perfect is. Wij hebben de huisstijl met logo, website en verpakkingen mogen ontwerpen. Eet smakelijk!

Stoer Herqs webdesign met sociaal karakter

Om de visie te vertalen naar een ontwerp, zijn we in eerste instantie opzoek gegaan naar een aantal kernwoorden die het beste bij EasyBBQ passen. Namelijk: Stoer, met vrienden en familie en toegankelijk. Met deze combinatie zijn we tot een sfeerbeeld gekomen creatieve rondingen, een sterke rode kleur en fotografie met veel gezelligheid. Alles om een barbecue tot een succes te maken.

Conversie van bezoekers

Een belangrijk onderdeel van de website is conversie. Een van de hoofddoelen is om bezoekers aan te zetten tot aanschaf van het EasyBBQ product. Door middel van “call-to-actions” op verschillende plekken op de website, genoeg contactmogelijkheden en aansprekende productfotografie hebben we bezoekers de kans gegeven om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Over de samenwerking

Erg mooi resultaat geworden! Ondanks de krappe deadline hebben de jongens snel en strak werk afgeleverd.

Paul Heuzen - Marketing HerQs

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Website Ondernemerslatijn

lees verder

Website Het Behandelhuis

lees verder

Website Burgerbakkerij

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact