Terug naar overzicht

In het kort

Yogihotspots is het verzamelplatform voor yoga-activiteiten in Nederland en België. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig yogascholen, workshops en zelfs yogavakanties in hun omgeving opzoeken. Handig voor als je naarstig opzoek bent om nieuwe activiteiten te ontplooien of meer wilt zien van de wereld.

Yogihotspots, een tijdlijn van yoga-activiteiten

Het doel van de website van Yogihotspots is om een leuk overzicht te creëren van alle beschikbaar yoga-activiteiten. Middels een tijdlijn zoals je die bijvoorbeeld kent uit Facebook of Instagram hebben we alle yoga-activiteiten ondergebracht in een overzicht. Gebruikers kunnen vervolgens via filters zoeken op activiteiten in hun omgeving of interessegebied.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontwikkeld voor de mobiele telefoon en tablet.

Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten. Daarnaast hebben we geprobeerd om een app-achtige ervaring neer te zetten. Hierbij sluit een ontwerp voor mobiel extra aan.

Yoga activiteiten op Google Maps

Naast de tijdlijnweergave van activiteiten kunnen yogascholen lid worden van Yogihotspots. Met een abonnement krijgen ze
de mogelijkheid om zich op de kaart van Yogihotspots te profileren. Daarnaast worden geplaatste activiteiten extra uitgelicht en worden ze prominenter op de tijdlijn weergegeven.

Eva over de samenwerking

Yogihotspots is een super leuk platform geworden van yoga-evenementen in Nederland in België. De komende tijd gaan we samen met Eye Entertainment het platform verder uitbouwen.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak