Website Yogihotspots

Opgeleverd op 10 maart 2018

Yogihotspots is het verzamelplatform voor yoga-activiteiten in Nederland en België. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig yogascholen, workshops en zelfs yogavakanties in hun omgeving opzoeken. Handig voor als je naarstig opzoek bent om nieuwe activiteiten te ontplooien of meer wilt zien van de wereld.

Yogihotspots, een tijdlijn van yoga-activiteiten

Het doel van de website van Yogihotspots is om een leuk overzicht te creëren van alle beschikbaar yoga-activiteiten. Middels een tijdlijn zoals je die bijvoorbeeld kent uit Facebook of Instagram hebben we alle yoga-activiteiten ondergebracht in een overzicht. Gebruikers kunnen vervolgens via filters zoeken op activiteiten in hun omgeving of interessegebied.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontwikkeld voor de mobiele telefoon en tablet.

Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

Daarnaast hebben we geprobeerd om een app-achtige ervaring neer te zetten. Hierbij sluit een ontwerp voor mobiel extra aan.

Yoga activiteiten op Google Maps

Naast de tijdlijnweergave van activiteiten kunnen yogascholen lid worden van Yogihotspots. Met een abonnement krijgen ze
de mogelijkheid om zich op de kaart van Yogihotspots te profileren. Daarnaast worden geplaatste activiteiten extra uitgelicht en worden ze prominenter op de tijdlijn weergegeven.

Over de samenwerking

Yogihotspots is een super leuk platform geworden van yoga-evenementen in Nederland in België. De komende tijd gaan we samen met Eye Entertainment het platform verder uitbouwen.

Eva Sacchetto - Eigenaar

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Website Bootservice Groningen

lees verder

Website Vimotion PT

lees verder

UI / UX Car for orders

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact